Uw timmerwerk uitbesteden aan een vakman

Ben je op zoek naar een timmerman in Veghel of daar in de buurt? Het ligt natuurlijk aan het soort klus en aan je eigen rechterhanden of je het zelf kan doen. Bouwservice Tim Jacobs is in ieder geval de trotse bezitter van de spreekwoordelijke twee rechterhanden. Daarnaast hebben wij veel ervaring met een diversiteit aan klussen. Voor een badkamerrenovatie, een toiletrenovatie of het verbouwen van uw gehele woning draait timmerman Tim Jacobs zijn handen allang niet meer om. Sterker nog wij pakken deze klussen met beide handen aan.

Timmerman VeghelTim Jacobs, de timmerman werkzaam in Veghel

Timmerbedrijf Tim Jacobs is gevestigd in Sint-Oedenrode en wij werken graag door heel Nederland. Ook in Veghel is Tim Jacobs werkzaam. Met ontzettend veel plezier werkt Tim Jacobs dagelijks in Veghel en omgeving. Ons bedrijf kunt u op diverse manieren van dienst zijn. Bij een complete verbouwing zijn wij een betrouwbare partner. Het kan natuurlijk zijn dat een gehele verbouwing niet nodig is, maar dat een renovatie ook volstaat. Ook in zo’n geval is ons bedrijf de aangewezen persoon om de klus te klaren. Zijn bovenstaande situaties niet van toepassing, maar heeft u een idee voor bijvoorbeeld een meubel in uw hoofd en zelf geen handigheid? Ook dan kan het helemaal geen kwaad om dit timmerwerk uit te besteden aan een timmerman. Wij hebben al veel klanten tevreden gemaakt in Veghel. geen timmerwerk is te gek voor deze timmerman.

Welke klussen kan dit timmerbedrijf voor u doen?

Met de onderstaande klussen heeft timmerman Tim Jacobs jaren ervaring. Dit is natuurlijk niet alles, maar het geeft een indruk.

  • Toiletrenovaties
  • Badkamerrenovaties
  • Traprenovaties
  • Meubelbouw
  • Gehele verbouwingen in en aan de woning

Dit is zeker niet alles. Kijk ook eens bij het portfolio van ons timmerbedrijf in de buurt van Veghel.

Meer informatie, advies of een offerte?

Heeft u verbouw-, klus- of renovatieplannen? Kijk nog eens verder op deze site voor meer inspiratie. Mogelijk treft u iets aan waar u naar op zoekt bent. Kunt u het niet vinden? Neem dan eens contact op met de Timmerman in Veghel. Wij zijn een bewezen betrouwbare partner en zeer bekwame timmerman bij dit soort klussen gebleken. De meest betrouwbare in Veghel en de wijde omtrek. Wij hebben al veel klanten naar alle tevredenheid geholpen. Bel vandaag nog naar 06-37554897 en informeer naar de mogelijkheden. De Timmerman in Veghel helpt u graag.