Timmerwerk, wat een klus!

Heeft u twee linkerhanden en bent u dus op zoek naar iemand die het timmerwerk voor u kan doen? Gelukkig is Bouwservice Tim Jacobs werkzaam in een groot deel van Nederland. Grote kans dat wij ook uw timmerwerk van u over kunnen nemen. Wilt u weten waar onze timmerman allemaal goed in is? Bekijkt u dan gerust eens onze portfolio. Ons timmerbedrijf is een zeer ervaren en veelzijdige bouwservice gebleken in alle werkzame jaren. Ga niet zelf aan de slag maar schakel een deskundige in.

TimmerwerkVeelzijdigheid ten top

Ons bedrijf staat inmiddels bekend om de creatieve inslag en vlekkeloze en perfecte afwerking van het timmerwerk. Wij hebben onlangs een multifunctioneel meubel ontworpen en gemaakt voor een opdrachtgever. Deze opdrachtgever wilde graag een kast en een bureau met elkaar gecombineerd zien. Kijk hier om te zien hoe het eindresultaat van dit timmerwerk is geworden.

Greep uit de mogelijkheden van Tims timmerwerk

Voordat u uw timmerwerk uitbesteed aan een onbekende, wilt u natuurlijk eerst weten wat de mogelijkheden zijn. Hieronder staat een aantal mogelijke projecten voor u opgesomd. Deze is echter niet limitatief, dus als u zelf idee├źn hebt laat dit dan zeker even weten. Wij hebben al timmerbedrijf te veel gemaakt om op te noemen. Door deze bulk aan ervaring van timmerwerk kunnen wij u bijstaan en de plannen eventueel perfectioneren. Van een perfecte afwerking bent u gegarandeerd.

  • Aanbouw aan uw woning
  • Plaatsen van een dakkapel
  • Veranderen van de indeling van de woning
  • Badkamer- en toiletrenovaties: ofwel het plaatsen en afwerken van sanitaire voorzieningen.
  • Plaatsen van dakramen

En dit is dus nog lang niet alles. Neem eens vrijblijvend contact op met Bouwservice Tim Jacobs om erachter te komen welke mogelijkheden er voor u zijn.

Offerte op laten stellen of eerst iets meer informatie?

Nu u in grote lijnen weet welk timmerwerk u kunt laten doen door Tim Jacobs, weet u misschien ook al of u ons timmerbedrijf in de arm zult nemen? Of wellicht heeft u toch wat meer informatie nodig. Voelt u zich vrij om even telefonisch contact op te nemen met ons bedrijf via 06-37554897. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte op laten stellen door ons. U bent hiermee tot niets verplicht, maar u kunt even kijken of dit bij uw wensen en verwachtingen past. Via het contactformulier op deze site kunt u ook een bericht achterlaten. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. U wilt natuurlijk wel eerst weten wie het timmerwerk voor u het beste kan uitvoeren.