Het timmerbedrijf bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een deskundig timmerbedrijf bij u in de buurt? Omdat u uw woning wilt verbouwen of renoveren of omdat u een meubel op maat wilt hebben? Bouwservice Tim Jacobs is een zeer ervaren en deskundig timmerbedrijf werkzaam in de gehele zuidelijke streek van Nederland.

TimmerbedrijfTim Jacobs, de timmerman van Zuid-Nederland

Misschien heeft u weleens gehoord van ons timmerbedrijf, want onze reputatie snelt vooruit. Ons timmerbedrijf staat bekend om de toegankelijke houding en de veelzijdigheid waarmee het de markt tegemoet treedt. De timmerman, Tim Jacobs, heeft ruime ervaring in het timmervak en heeft een authentieke benadering van klanten. Voordat wij beginnen met klussen willen wij eerst alle verwachtingen op elkaar afgestemd hebben. Zo komen wij noch de opdrachtgever voor onverwachte situaties te staan. Dit verklaart misschien ook wel waarom onze timmerman zulke uitstekende bouwtekeningen maakt en nog een stap verder zet door ook zelf de bouwvergunningen aan te vragen. Al met al kunnen we spreken van een allround timmerbedrijf.

Bouwservice Tim Jacobs, timmerbedrijf met liefde voor het vak

Naast liefde voor het vak beschikken wij ook over de nodige kennis en ervaring. Ons bedrijf staat bekend om de volgende aspecten:

  • Tim Jacobs maakt zelf bouwtekeningen, maar kan ook goed werken met uw eigen bouwtekeningen
  • Het aanvragen van eventuele bouwvergunningen hoort ook bij de klus. Het timmerbedrijf kan dit voor u doen als u dat wilt
  • Tim Jacobs kan voor u meubels op maat ontwerpen en maken
  • Grote en kleine klussen, Tim Jacobs doet ze met alle liefde
  • Perfecte afwerking van al het timmerwerk

Wilt u een betrouwbaar en veelzijdig timmerbedrijf zodat u zeker bent van een klus die daadwerkelijk geklaard wordt op een vakkundige manier, dan is timmerbedrijf Tim Jacobs zeker een goede keuze. Wij staan garant voor een eerlijke en betrouwbare gang van zaken. Neem eens een kijkje in onze portfiolio zodat u kunt zien welke successen er al op onze naam staan.

Contact of meer informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie of even sparren over die aanstaande klus? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Bouwservice Tim Jacobs. Wij willen u zo goed mogelijk voorlichten voordat u daadwerkelijk de klus aan ons uitbesteed. U mag ook alvast een offerte door ons op laten stellen. Dit verplicht u overigens tot niets, maar u weet wel waar u aan toe bent. Bel 06-37554897 voor een timmerbedrijf bij u in de buurt.