Tot uw dienst!

Bij Bouwservice Tim Jacobs bent u aan het juiste adres als u een vakkundig timmerman zoekt. Of u uw woning nu wilt laten verbouwen, of een timmerman zoekt voor het onderhoud van uw houtwerk, wij gaan graag voor u aan slag.

Aan de slag

Onze werkzaamheden kunnen zowel in de nieuwbouw, als in het onderhoud plaatsvinden. In de bouw behoren het maken en plaatsen van wand, dak en vloerconstructies, het stellen van kozijnen en het ophangen van deuren en ramen onder andere tot de werkzaamheden van de timmerman. Maar een timmerman kan ook in de meubelmakerij werkzaam zijn. Het kunnen werken vanaf een tekenen is daarbij essentieel.

TimmermanTimmerman: een vak apart

Van oudsher is timmeren een ambachtelijk beroep. De timmerman was vaak aangesloten bij een gilde (beroepsgroep) en door middel van proeven kon hij zijn kennis en kunde bewijzen. Vandaag de dag is het nog steeds belangrijk om als timmerman aan bepaalde competenties te voldoen. Hoewel de werkzaamheden vaak een stuk sneller en efficiënter zijn dan vroeger door gebruik van machines en apparatuur, kan het timmerberoep niet zonder vaklui. Nauwkeurigheid, klantgerichtheid, veiligheid zijn zaken die een timmerman in acht moet nemen. Bij het opleiden van leerlingen tot timmerman wordt hier naast de praktische kant van het vak dan ook op ‘gehamerd’. Tevens is samenwerking belangrijk: niet alleen in het overleg met de klant, maar bij grote projecten in de bouw, waar meerdere onderaannemers betrokken zijn.

De werkzaamheden

U weet nu wat ons vak precies inhoudt. Misschien zit u zelf midden in een verbouwing. Of bent u van plan om te gaan verhuizen. Of hikt u tegen die renovatie van uw woning aan. Geen nood, bij Bouwservice Tim Jacobs denken wij graag met u mee. Kijk hieronder eens naar een voorbeeld van de diensten die wij u kunnen bieden:

  • Plaatsen van een dakkappel
  • Plaatsen van een aanbouw
  • Bouwen van garage
  • Vernieuwen sanitaire voorzieningen
  • Loodgieterswerk
  • Plaatsen van deuren en kozijnen
  • Maken en leggen van vloeren en vlonders

Dit zijn enkele voorbeelden van werkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen. U gaat toch niet zelf aan de slag?

Neem gerust contact op

Timmerwerk is maatwerk, dus ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een inschatting te maken van de situatie. Wij kunnen een offerte opstellen en u van vrijblijvend advies voorzien. Heeft u dus een timmerman nodig? Bel dan naar 06-37554897.