Renovatie of verbouwing voor de deur staan?

Als u voornemens bent om binnenkort uw woning in Tilburg te laten verbeteren, dan bent u vast op zoek naar een geschikte timmerman in Tilburg. Ons bedrijf, bouwservice Tim Jacobs, zou ook u weleens goed van dienst kunnen zijn. Ons timmerbedrijf heeft al vele jaren ervaring met allerlei timmerwerk in Tilburg en ver daarbuiten. Timmerman Tim Jacobs is een zeer creatieve en doortastende vakman gebleken. U gaat toch ook niet zelf aan de slag? Schakel ons dan in.

Timmerman TilburgEen betrouwbare timmerman in Tilburg nodig?

Wij hebben ruime ervaring met grote en kleine klussen. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van uw badkamer, maar ook het maken van een aanbouw voor aan uw woning kunnen wij ook zeer vakkundig. U weet daarna zeker dat u geen enkel risico loopt en u kunt genieten van al het nieuws dat wij als timmerman voor u hebben vervaardigd. Uw woning in Tilburg voelt nog steeds als thuis, maar dan beter. Onze timmerman werkt in Tilburg en de wijde omgeving

De vijf garanties van timmerbedrijf Tim Jacobs

Wilt u graag weten waar Bouwservice Tim Jacobs voor staat? Hieronder staan de garanties van ons timmerbedrijf.

  1. Betrouwbare vakman
  2. Voor het gewenste resultaat en beter
  3. Denkt graag met u mee
  4. Ook voor het maken van bouwtekeningen
  5. Vraagt ook de eventuele bouwvergunningen voor u aan

Kijkt u ook eens in het portfolio van ons bedrijf. Zo krijgt u een indruk van de veelzijdigheid van het timmerwerk, uitgevoerd in de omgeving van Tilburg. Onze timmerman vindt het zeer belangrijk om van te voren op een lijn te zitten met u als klant. Wij zullen er alles aan doen om de verwachtingen op elkaar af te stemmen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. U kiest toch ook voor ons timmerbedrijf?

Wilt u advies over uw timmerwerk?

Voor vrijblijvend advies over uw karwei mag u natuurlijk altijd even bellen. Wij staan naast onze vakkundigheid ook bekend om onze klantvriendelijkheid en creativiteit.. Voel u vrij om eerst eens advies te vragen over uw aanstaande verbouwing of renovatie in Tilburg. Bel vandaag nog voor advies op maat of een offerte. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-37554897. Het staat u ook vrij om een berichtje achter te laten via het contactformulier op deze site. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Voor een veelzijdige en prettige timmerman in Tilburg moet u bij onze vakkundige timmerman zijn!