Is uw timmerwerk aan vervanging toe?

Bent op zoek naar een timmerman in Schijndel? Omdat uw timmerwerk aan vervanging toe is? Bouwservice Tim Jacobs is een allround timmerbedrijf en klantgerichtheid, maatwerk en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel. Dus wilt u deskundig timmerwerk tegen een scherp tarief? Dan bent u ook in Schijndel bij Bouwservice Tim Jacobs aan het juiste adres.

Timmerman SchijndelUw timmerman in Schijndel

Als echte aanpakker pakken wij uw klus of project met beide handen aan. Door ons technisch inzicht in combinatie met oog voor detail en perfectie kunt u ons als een vakkundig timmerman zien. Wij ontwerpen, monteren, onderhouden en inspecteren houtwerken. Maar ook bouwwerken van ander materiaal kunt u aan ons overlaten. Met moderne gereedschappen en technieken voorzien wij uw woning in Schijndel in een handomdraai van nieuw, kwalitatief timmerwerk.

Ons werk, uw project

Timmerwerk vormt voor veel Nederlandse panden de basis van de bouwconstructie. Zowel aan de binnenkant van woningen en bedrijfspanden zit het nodige houtwerk, dat onderhoud en controle vereist. Denkt u bijvoorbeeld eens aan vloeren, kozijnen, balken, plafonds en trappen. Soms is dit houtwerk aan vernieuwing toe, door bijvoorbeeld aantasting en houtrot. Een andere keer volstaat het renoveren van het bestaande houtwerk. Hoe dan ook, u kunt ons als timmerman in Schijndel inschakelen voor allerlei standaardklussen, maar ook voor de meer speciale projecten kunnen wij als timmerman uw partner zijn. Om u een beeld te geven van de klussen die wij als timmerman voor u in Schijndel kunnen uitvoeren, bekijk dan gerust eens de portfolio pagina met projecten waar ons timmerbedrijf het houtwerk voor heeft verzorgd.

Timmerbedrijf van A tot Z

Van concept tot uitvoering, ons timmerbedrijf is en blijft van A tot Z bij het project betrokken. Ook het periodieke onderhoud van het houtwerk nemen wij als timmerman graag voor mijn rekening. Zie hier een greep uit de klussen die wij voor u in Schijndel kunnen uitvoeren:

  • Badkamerrenovatie
  • Metselwerk
  • Aanleggen van een oprit
  • Maken van meubels
  • Verbouwingen

Staat uw klus hier niet bij? Geen enkel probleem. Wij bekijken graag samen met u wat Bouwservice Tim Jacobs voor u kan betekenen. Wij leveren als vakkundig timmerman enkel maatwerk en in een oriƫnterend gesprek brengen wij in kaart welke mogelijkheden voor u in Schijndel mogelijk zijn. Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld.

Vrijblijvende offerte opvragen?

Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat wij als timmerman in Schijndel voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op. Bel op 06-37554897 en vraag een kosteloze en vrijblijvende offerte aan. Wellicht mogen wij u binnenkort in Schijndel al komen helpen met uw klus!