Op zoek naar een Timmerbedrijf in Oss?

Wilt u uw woning (laten) verbouwen en zoekt u hier nog een timmerman in Oss voor? Wat uw wensen en verwachtingen ook zijn, timmerman Tim Jacobs kan ook u in Oss helpen. Met ruime ervaring en veelzijdigheid kan ons timmerbedrijf ook uw woning in Oss of omgeving een flinke boost geven. Wilt u weten welke klussen ons bedrijf al op zijn naam heeft staan? Kijkt u dan eens bij het portfolio van ons. U zult versteld staan van onze veelzijdigheid. U schakelt toch ook onze hulp in?

Timmerwerk Oss

Timmerwerk in Oss met een perfecte afwerking

U weet het misschien nog niet, maar bouwservice Tim Jacobs staat garant voor een perfecte afwerking en een fijne samenwerking. Deze timmerman in Oss laat zich gemakkelijk vinden, want met zijn timmerbedrijf maakt hij het verbouwen van uw woning tot een prettige ervaring. Het timmerwerk van Tim Jacobs heeft een mooie afwerking en de liefde voor het vak is goed af te zien. De veelzijdigheid van Tim Jacobs laat zich zien in de diversiteit van karweien door de jaren heen. Zo is het timmerbedrijf goed in staat gebleken om een gehele woning te verbouwen. Ook het ontwerpen en vervaardigen van een multifunctioneel meubel heeft hij succesvol neergezet.

Gespecialiseerd in timmerwerk voor renovaties en verbouwingen

Zonder in te gaan op bovenstaand vraag, vertellen wij u liever waar wij ontzettend goed in zijn. Met ons timmerbedrijf zijn wij een goede partner voor uw project in Oss tijdens renovaties en verbouwingen. Van te voren zullen alle verwachtingen wederzijds worden uitgesproken en op elkaar worden afgestemd. Onderstaande klussen hebben wij al op onze naam staan. Alle opdrachtgevers zijn meer dan tevreden en zijn zeer enthousiast over het eindresultaat. U kiest toch ook voor onze timmerman?

  • Traprenovaties
  • Aanbouw aan de woning
  • Aanleggen van terrassen en/of bestrating
  • Divers metselwerk
  • Maken van een multifunctioneel meubel

Dit is echter slechts een greep van wat ons timmerbedrijf kan. Het timmerwerk van ons overstijgt daarmee alles. Wilt u weten wat ons timmerbedrijf nog meer voor u in Oss kan betekenen? Neemt dan eens (vrijblijvend) contact op met Bouwservice Tim Jacobs.

Timmerbedrijf Oss Timmerwerk Oss

Contactinformatie voor een timmerbedrijf in Oss

Bent u nieuwsgierig geworden? Timmerman Tim Jacobs kan ook uw verwachtingen overtreffen. Het enige dat u even moet doen is bellen met onze timmerman voor in Oss. Het telefoonnummer is 06-37554897. U kunt bellen voor vrijblijvend advies of om alvast een offerte aan te vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Geen klus is te klein of te groot voor deze timmerman die in Oss