Veelzijdig timmerbedrijf in de omgeving Nuenen

Als u op zoek bent naar een timmerman in Nuenen doet u er goed aan om u uitvoerig te laten informeren. Ons timmerbedrijf Tim Jacobs heeft al veel succesvolle klussen op zijn naam staan. Een douglas vlonder in Middelbeers, een traprenovatie in Schijndel en het vervaardigen van een multifunctioneel meubel in Sint Oedenrode; zomaar een greep uit de bulk ervaring van ons. In Nuenen en omgeving hebben wij al jarenlang ervaring opgedaan tijdens renovaties en verbouwingen. Mede hierdoor is ons timmerbedrijf een zeer veelzijdige geworden.

Tim Jacobs, een betrouwbare timmerman

U bent op zoek naar een betrouwbare vakman die precies begrijpt en uitvoert wat u voor ogen heeft. Het liefst iemand uit de buurt van Nuenen zodat deze snel aanwezig kan zijn bij uw klus. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren klusser, een timmerman die veel ervaring heeft en doet wat hij zegt en zegt wat hij doet, dan is ons bedrijf zeker een goede partij. Wij staan onder meer bekend vanwege onze betrouwbaarheid en vakkundigheid. Onze timmerman heeft al veel klussen gedaan.Hierdoor kunnen wij u ook goed bijstaan tijdens diverse renovaties en verbouwingen. Ook het aanvragen van bouwvergunningen bij de gemeente Nuenen kunt u aan ons overlaten.

Welke klussen kunt u aan onze timmerman te Nuenen over laten?

  • Traprenovaties
  • Toiletrenovaties
  • Aanleggen en afwerken van badkamers
  • Uw woning uitbreiden middels een aanbouw
  • Ontwerpen en vervaardigen van meubels op maat

Dit is nog maar een selecte greep uit onze ervaring. In Nuenen en omgeving wordt ons bedrijf geroemd om de creativiteit en perfecte afwerking. Het timmerwerk van onze timmerman wordt met de grootst mogelijke zorg vakkundig afgewerkt. Zo is het niet alleen functioneel, maar ook een feest om naar te kijken. U kunt deze klus en andere dus het beste overlaten aan de vakkundige handen van onze timmerman nabij Nuenen.

Contact of een offerte?

Bij het aangaan van een verbouwing of renovatie komt veel kijken. Zo veel, dat de kans groot is dat u iets over het hoofd heeft gezien. Helemaal niet zo gek natuurlijk. Wat in zo’n geval heel handig is, is de bulk ervaring in timmerwerk waar timmerman Tim Jacobs over beschikt. Belt u naar telefoonnummer 06-37554897 indien u meer informatie wilt. Het achterlaten van een bericht via het contactformulier is ook mogelijk. Deze timmerman kan in Nuenen ook uw woning die boost geven die het verdient.