Eén timmerbedrijf in Nijmegen voor al uw werkzaamheden

Als je net een huis hebt gekocht in Nijmegen ben je waarschijnlijk op zoek naar een timmerman in Nijmegen. Bouwservice Tim Jacobs is hier in de omgeving tegenwoordig ook werkzaam. Wil je niet alles zelf doen of heb je gewoon twee linkerhanden, dan kan het handig zijn om inderdaad een timmerbedrijf in de arm te nemen. Zeker wanneer je een wat ouder huis gekocht waar al langere tijd niets in is gebeurd. U kiest toch ook voor vakmanschap? Schakel dan onze hulp in.

Timmerman NijmegenTim Jacobs, de beste timmerman van Nijmegen

Tim Jacobs staat bekend om de liefde voor het vak. Timmerman Tim Jacobs laat dit dagelijks  zien tijdens de klussen die hij uitvoert. Voordat wij aan het timmerwerk in Nijmegen beginnen zorgen wij dat de opdrachtgever en u op dezelfde lijn zitten. Zo komt geen van beiden voor onplezierige verrassingen te staan.

De 5 garanties van Tim Jacobs

Voordat je daadwerkelijk met onze timmerman in zee gaat die uw huis onder handen zal nemen, wil je zeker weten dat alles goed is. Met de garanties van deze timmerman weet je van tevoren waar je aan begint.

  • Van tevoren alles vastgelegd zodat de verwachtingen duidelijk zijn
  • Tussentijdse evaluatie
  • Regelmatig overleg en contact
  • Wij maken zelf de bouwtekeningen
  • Wij vragen waar nodig bouwvergunningen aan

Neem ook eens een kijkje in het portfolio van de timmerman die alles kan. Je zult zien dat onze timmerman echte liefde voor zijn vak heeft zodat hij de mooist mogelijke resultaten neerzet. Ga niet langer zelf aan de slag, maar kies voor een echt vakman. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Offerte of meer informatie aanvragen over ons timmerbedrijf in Nijmegen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in timmerwerk die wij te bieden hebben? Naast het bekijken van het portfolio mag je uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het nummer 06-37554897. Door te bellen naar dit nummer kun je advies inwinnen bij het ervaren timmerbedrijf in Nijmegen. Wij zijn nooit te beroerd om mee te denken met uw timmerwerk in Nijmegen. Het opstellen van een vrijblijvende offerte behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Zo weet u precies wat de klus gaat kosten. Voor een ervaren en prettige timmerman in Nijmegen moet u bij Tim Jacobs zijn natuurlijk.