Tim de timmerman voor al uw timmerwerk en projecten in Helmond

Wilt u uw woning in Helmond laten verbouwen en hebt u daar een timmerman in Helmond voor nodig? Bouwservice Tim Jacobs is een timmerbedrijf dat al vele klussen in de omgeving van Helmond op zijn naam heeft staan. Onze timmerman kan u te allen tijde bijstaan tijdens uw verbouwing. Of u nu een aanbouw wilt of de indeling van uw woning veranderen. Deze timmerman kan u zeker helpen. Door met u in gesprek te gaan en de verwachtingen af te stemmen komen wij samen tot het beste restultaat.

Helmond

Een timmerbedrijf met ervaring in Helmond

U kunt onze timmerman vragen om diverse klussen in uw huis te doen; grote en kleine projecten, dit timmerbedrijf vindt niets te gek. Kijkt u ook eens in het portfolio. Zo kunt u de stijl en afwerking van Tim Jacobs snel ontdekken. Wij staan bekend om onze vlekkeloze afwerking van het timmerwerk. In Helmond en omgeving hebben wij in al die jaren veel ervaring opgedaan.

Voordelen van timmerbedrijf Tim Jacobs

  • U haalt met het Timmerbedrijf van Tim Jacobs ook gelijk een bak ervaring in huis
  • Ons timmerbedrijf is ontzettend veelzijdig. Zo kunt u het ontwerpen en vervaardigen van meubels ook aan ons overlaten.
  • Perfecte afwerking en geweldig eindresultaat
  • Ook voor het tekenen van bouwwerkzaamheden
  • Wij staan u ook bij tijdens het aanvragen van (bouw)vergunningen

Onze timmerman nabij Helmond heeft zoveel ervaring in timmerwerk en gehele verbouwingen, het is zo goed als routine geworden. Wij weten als timmerman als geen ander waar wij het over hebben en wij kunnen u derhalve bijstaan ook al voordat het daadwerkelijke karwei zal beginnen. Het begint allereerst bij het maken van bouwtekeningen en bouwvergunningen bij de gemeente Helmond. Timmerman Tim Jacobs kan u hierin uitstekend bijstaan.

Helmond

Vraag een offerte op bij timmerbedrijf Jacobs voor uw project in Helmond

Het is wel denkbaar dat u eerst wilt weten welke mensen er achter dit timmerbedrijf uit de buurt van Helmond zitten. Of wilt u gewoon even wat informatie of een beetje sparren? Neem vrijblijvend contact op met timmerbedrijf Bouwservice Tim Jacobs. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-37554897. Heeft u een uitgebreide vraag of vindt u het prettiger om op ‘papier’ te zetten dan kunt u ook even een bericht sturen via het contactformulier op deze site. Wij zullen u zo goed mogelijk inlichten over alle mogelijkheden van Bouwservice Tim Jacobs. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken voordat u aan de slag gaat met deze geweldige timmerman in Helmond.