Vakkundig timmerwerk voor een scherpe prijs

Heeft u timmerwerk dat gedaan moet worden? En bent u op zoek naar een timmerman in Eindhoven? Dan moet u bij Bouwservice Tim Jacobs zijn. Wij zijn een allround timmerbedrijf en kenmerkend zijn zelfstandigheid, creatieve oplossingen en klantgerichtheid. Dus wilt u vakkundig timmerwerk tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij ons in Eindhoven aan het juiste adres.

Timmerman EindhovenTim Jacobs, de klantgerichte timmerman

Als timmerman ontwerpen, plaatsen, repareren of monteren we houtwerken, of bouwwerken van andere materialen. Daarnaast verzorgen we het onderhoud van bestaand timmerwerk met behulp van verschillende gereedschappen en technieken. Technisch inzicht gecombineerd met creativiteit en oog voor detail maken ons een vakkundig timmerman. Ons bedrijf houdt van aanpakken en ook voor uw woning in Eindhoven is timmerbedrijf Bouwservice Tim Jacobs een geschikte keuze.

Timmerbedrijf voor klussen in Eindhoven

In veel Nederlandse panden zit het nodige aan timmerwerk. Zowel aan de binnenkant van woningen en bedrijfspanden wordt gebruik gemaakt van hout, dat het nodige onderhoud vereist. Denk aan trappen, kozijnen, deuren en vloeren. Het timmerwerk is in veel gevallen de basis van het pand. Als vakkundig timmerman in Eindhoven kunnen wij u helpen met het onderhouden van al uw houtwerk. U kunt onw in Eindhoven inschakelen voor standaardklussen, maar ook voor speciale projecten. Bekijk eens de portfolio pagina met projecten waar Bouwservice Tim Jacobs het timmerwerk voor heeft verzorgd. Wellicht kunnen wij ook voor uw woning of bedrijfspand iets betekenen!

Wat kan ik voor u betekenen?

U kunt Tim JacobsĀ als timmerman inzetten voor verschillende soorten klussen. Van vernieuwing tot renovatie, zie hier een greep uit de klussen die wij voor u in Eindhoven kunnen doen:

  • Toiletrenovatie
  • Traprenovatie
  • Opknappen van uw badkamer
  • Woningverbouwing
  • Meubelmaken

Staat uw klus hier niet bij? Geen probleem. Als timmerman gaan wij graag met u aan de slag om te bekijken wat Bouwservice Tim Jacobs voor u kan betekenen. wij lever met ons timmerbedrijf enkel maatwerk en wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem gerust eens contact op om te bespreken wat de mogelijkheden voor uw woning in Eindhoven zijn. Bel naar 06-37554897 of laat een bericht achter via het online contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Want als u op zoek bent naar een timmerman in Eindhoven kiest u voor al uw klussen in en rondom uw woning voor Bouwservice Tim Jacobs!