Veelzijdig en creatief timmerbedrijf in Best en omgeving

Dat een timmerman heel creatief zou kunnen zijn had u misschien wel verwacht. Tim Jacobs, de man achter Bouwservice Tim Jacobs, is een creatieve en veelzijdige timmerman. Als u op zoek bent naar een vakman die u kan ondersteunen bij uw renovatie of verbouwing dan heeft u aan deze timmerman best een heel goede. Ons timmerbedrijf in Best en omgeving staat hoog aangeschreven. Wij leveren namelijk vakwerk voor een degelijke prijs en de afwerking van deze vakman wordt alom geprezen.

Timmerman Best

De beste timmerman van Best

Inmiddels is de reputatie van Tim als timmerman ook in Best en omgeving bekend. Wij leveren namelijk iedere keer weer vakwerk en hebben jarenlange ervaring. U kunt uw timmerwerk daarom best overlaten aan deze timmerman. Wij kunnen uw verbouwing en/of renovatie van A tot Z helemaal uitvoeren. Van het maken van de bouwtekeningen en het aanvragen van vergunningen tot de afwerking van het timmerwerk en de rest van het karwei. U gaat toch liever niet zelf aan de slag? Schakel onze hulp in.

Het timmerwerk van Tim Jacobs

Zoals al eerder vermeld is onze timmerman zeer veelzijdig. Door zijn brede ervaring weten wij als geen ander wat een een timmerbedrijf tot een goede maakt. Het begint allereerst met een goede verhouding met de klant. Wij zijn een toegankelijk bedrijf die, voordat alles in gang wordt gezet, alle verwachtingen naadloos op elkaar af weet te stemmen.

Hieronder treft u een kleine greep uit zijn portfolio aan:

Aanbouw aan de woning
Terras aanleggen in de tuin
Badkamerrenovaties
Verbouwing gehele woning
Ontwerpen en vervaardigen van meubel op maat

Dat een timmerman best goed in staat is om meubels te maken dat zal niemand verbazen. Ons bedrijf kan echter nog zoveel meer.

Advies of een vrijblijvende offerte voor timmerwerk in Best?

Inmiddels weet u iets meer van de kwaliteiten van onze timmerman. Wilt u graag weten of dit aansluit bij wat uw wensen en verwachtingen zijn? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met ons timmerbedrijf in Best. U kunt dan advies inwinnen en eventueel een offerte op laten stellen. Wilt u liever eerst even wat informatie aanvragen? Vult u dan het contactformulier in op de site. U mag ook best even bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-37554897. Voor een zeer vakkundige timmerman in Best kunt u met ons contact opnemen.