Het betere timmerwerk

Als timmerman nabij Uden, komen wij graag in Uden. Wij hebben daar inmiddels al veel tevreden klanten achtergelaten in hun verbouwde of gerenoveerde huis. Wanneer u zoek bent naar een timmerbedrijf om uw timmerwerk aan uit te besteden dan kan het goed zijn dat u al een tevreden klant van ons heeft gesproken. Wij hebben namelijk veel timmerwerk gedaan in de buurt van Uden. Wij merken nog iedere dag hoeveel plezier wij hebben in ons werk en wij geloven er ook in dat dit terug te zien is in het resultaat.

Timmerman UdenOp zoek naar een timmerman in Uden?

Misschien denkt u erover om uw huis in Uden te verbouwen. Of wellicht is een renovatie van een deel van uw huis al voldoende. Dat kan. Wij hebben ervaring met grote en kleine projecten. Het kleinste kamertje kunnen wij voor u renoveren, maar als u liever een gehele verbouwing van uw hele huis hebt dan kunnen wij u daar met ons timmerbedrijf ook in Uden van voorzien.

Als u kiest voor Tim Jacobs, dan kiest u voor:

  • Betrouwbaarheid
  • Hoogwaardig timmerwerk
  • Prettige en toegankelijke communicatie
  • Ervaren timmerman
  • Liefde voor het timmervak

Met liefde voor het vak alleen kom je er niet. Wij hebben deze liefde en ervaring kunnen opbouwen dankzij de vele prettige klanten in en om Uden die ons het vertrouwen hebben gegund. Inmiddels hebben wij zoveel diverse timmerwerkzaamheden op onze naam staan dat wij onszelf terecht een allround timmerman kunnen noemen. U kunt ons inschakelen voor het realiseren van een aanbouw, het veranderen van de indeling van uw woning, het plaatsen van een dakkapel en het aanbouwen van een schuur of garage. Hier denken wij aan als het gaat om verbouwingen. Denkt u ergens anders aan, schroom dan zeker niet om even contact met ons op te nemen. U kunt ons ook inschakelen voor renovaties van badkamers, het vervangen van dakgoten, elektriciteit, loodgieterswerk etc.

Een timmerbedrijf in Uden voor al uw timmerwerk

Wilt u graag weten wat wij voor u kan betekenen? Neem even contact op via het contactformulier (link) of bel ons op 06-37554897. Wij staan u graag te woord. Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Voor een geschikte timmerman nabij Uden, zijn wij u graag van dienst.