Tijd om te klussen!

Het mooie weer staat voor de deur

Met het mooie weer in aantocht, gaan steeds meer mensen weer aan de slag in en rondom huis. Er worden plannen gemaakt om te verbouwen en klusjes die lang zijn blijven liggen, moeten toch echt worden opgepakt. Het inschakelen van een timmerman kan in dat geval een verstandige keuze zijn. Bij allerhande klussen, waar het bij uzelf aan ervaring en kunde ontbreekt, kan een timmerman net dat beetje extra vakmanschap bieden. Zodat u van de zomer van uw vernieuwde woning kunt genieten!

Schakel de kwaliteits timmerman in

De lente is bij uitstek geschikt om enerzijds een grote schoonmaak te houden, maar anderzijds ook om weer te beginnen met klussen in en rondom de woning. Zeker als u een eigen woning bezit, weet u waarschijnlijk als geen ander dat een eigen woning nooit ‘af’ is. Er zijn altijd wel klusjes en projecten te doen. Misschien bent u zelf wel handig, maar bij sommige klussen is het verstandig dit over te laten aan de kwaliteits timmerman. Denk hierbij aan het plaatsen van dakopbouwen en kapellen, nieuwe kozijnen, maar ook voor het maken van nieuwe meubels in huis en tuin kan een timmerman u uitstekend van dienst zijn.

Bouwservice Tim Jacobs

Wilt u zelf een timmerman inschakelen om mooie projecten te laten realiseren? Bouwservice Tim Jacobs vertelt u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn! Bel ons op telefoonnummer 06-37554897, maak uw wensen kenbaar en vraag een offerte aan bij onze timmerman!