Timmerman voor al uw timmerwerk in Son

U bent op zoek naar een timmerman in Son of in de buurt van Son. Voordat u een vreemde in uw huis laat om het betere timmerwerk te laten doen, wilt u natuurlijk weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Het timmerbedrijf van Tim Jacobs heeft ruime ervaring met verschillende bouw- en verbouwprojecten. Op vakkundige wijze weet dit bedrijf iedere keer weer een goed resultaat neer te zetten. De timmerman met liefde voor het vak, dat is ons bedrijf.

Son

Timmerwerk voor verbouwingen en renovaties voor klussen in Son

Op verschillende manieren kan ons timmerbedrijf u van dienst zijn. Bij een grote verbouwing, een kleine verbouwing of een renovatie kan deze timmerman u zeer deskundig voorzien van advies. Ook kunt u het timmerwerk met een gerust hart aan hem overlaten. Wij hebben in Son en omgeving al vele tevreden klanten. Zo hebben wij als timmerbedrijf met ervaring in Son een mooi portfolio opgebouwd.

Voordelen van timmerbedrijf Tim Jacobs

 • U haalt met timmerbedrijf Tim Jacobs ook gelijk een bak ervaring in huis
 • Ons bedrijf is ontzettend veelzijdig. Zo kunt u het ontwerpen en vervaardigen van meubels ook aan ons overlaten.
 • Perfecte afwerking en geweldig eindresultaat
 • Ook voor het tekenen van bouwwerkzaamheden
 • Wij staan u ook bij tijdens het aanvragen van (bouw)vergunningen

Onze timmerman nabij Helmond heeft zoveel ervaring in timmerwerk en gehele verbouwingen, het is zo goed als routine geworden. Wij weten als timmerman als geen ander waar wij het over hebben en wij kunnen u derhalve bijstaan ook al voordat het daadwerkelijke karwei zal beginnen. Het begint allereerst bij het maken van bouwtekeningen en bouwvergunningen bij de gemeente Helmond. Timmerman Tim Jacobs kan u hierin uitstekend bijstaan.

Son

Schakel ons timmerbedrijf in Son in voor o.a.:

 • Traprenovaties
 • Badkamerrenovaties
 • Verbouwingen van gehele woningen
 • Het aanleggen van een oprit
 • Projecten, klussen en timmerwerk
 • Vervaardigen van een multifunctioneel meubel

U ziet dat onze timmerman een zeer gevarieerd repertoire heeft. Het kan dus geen kwaad om eens te informeren naar de rest van dit repertoire. Kijkt u ook eens naar het portfolio op onze site als u dat nog niet gedaan heeft. Zo krijgt u een mooi kijkje in wat onze timmerman in Son en omgeving heeft gemaakt. Van het kleinste kamertje in huis tot een gehele woning. Dit is wat wij inmiddels al op onze naam hebben staan. Niets is te groot of te klein voor ons. Heeft u een goed idee, maar weet u nog niet goed hoe u die klus moet klaren? U mag gerust altijd even contact opnemen met onze bouwservice.

De timmerman van Son en omstreken

Heeft uw huis in Son of nabij Son binnenkort een verbouwing of renovatie nodig? Wij zijn als timmerman bij uitstek geschikt om deze klus aan uit te besteden. Ons bedrijf staat bekend om onze benaderbare houding en vakkundigheid. Door de ruime ervaring in onder meer timmerwerk en daaraan gelieerde klussen kan deze timmerman u in Son ook zeer goed bijstaan tijdens een verbouwing. Wilt u graag weten wat wij u bieden kunnen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze timmerman. 06-37554897 is het telefoonnummer. Voor een timmerman nabij Son kunt u het best kiezen voor Tim Jacobs.