Eigenaar geworden van uw droomwoning?

Hoera! U bent eigenaar geworden van een nieuwe woning. Misschien wel een moderne nieuwbouwwoning. Of wellicht een knus jaren 30 huis. Maar.. u komt erachter dat er toch nog wel wat werk te verrichten is. Timmerwerk onder andere. Heeft u zelf twee linkerhanden en wilt u het timmerwerk uitbesteden? Verstandig! Bouwservice Jacobs kan u helpen bij het realiseren van uw droomwoning.

Klussen maar!

Het kopen van een nieuwe woning betekent in veel gevallen dat er nog ‘het een en ander’ moet gebeuren. Wellicht een nieuwe keuken of een nieuwe badkamer. Of wellicht wilt u meer ruimte realiseren en een aanbouw laten plaatsen. En wat dacht u van een dakopbouw voor meer lichtinval en ruimte op de bovenverdieping? U kunt het zo gek niet bedenken, of er is timmerwerk voor nodig. En dus een vakbekwame timmerman.

Kwaliteit in timmerwerk bij Bouwservice Jacobs

Bouwservice Tim Jacobs helpt u graag bij het realiseren van uw droomwoning en biedt kwaliteit in timmerwerk. Wilt u meer weten over ons timmerwerk? Wij laten u graag voorbeelden zien van reeds gerealiseerde projecten en kunnen u tevens een vrijblijvende offerte overhandigen. Bel ons op telefoonnummer 06-37554897 voor meer informatie over
timmerwerk.