Geniet van uw tuin, onder een terrasoverkapping!

Genieten tot in de late uurtjes

Kunt u niet wachten om tijdens de prachtige lente- en zomerdagen te kunnen genieten van uw tuin en uw terras? Heerlijk tot in de late uurtjes kletsen onder het genot van een wijntje, een gezellige barbecue.. Hoe fijn zou het zijn om dan een terrasoverkapping te hebben, zodat u zelfs als het regent nog lekker van de buitenlucht kunt genieten? Schakel in dat geval het vakmanschap van een timmerbedrijf in en geniet deze zomer nog van de voordelen van een terrasoverkapping!

De voordelen van een terrasoverkapping

Een timmerbedrijf kan u helpen bij de uitvoer van uw terrasoverkapping. Hiermee wordt er een buitenruimte gecreƫerd waarmee zonwering wordt gerealiseerd, maar ook bescherming tegen minder prettige weersomstandigheden. Tevens zijn uw tuinmeubelen beschermd tegen weer en wind en zullen uw woning en tuin meer een geheel vormen.

Neem contact op met timmerbedrijf Jacobs!

Timmerbedrijf en Bouwservice Jacobs kan u van dienst zijn bij het laten maken van een terrasoverkapping. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u meer weten over onze werkwijze en een offerte laten maken voor uw terrasoverkapping? Bel ons timmerbedrijf dan op telefoonnummer 06-37554897.