Bouw- en timmerbedrijf Tim Jacobs

Bouwservice Tim Jacobs voor al uw timmerwerk! Dit timmerbedrijf biedt in Brabant een breed pakket aan timmerwerkzaamheden, bouwklussen en onderhoud aan. Dus bent u op zoek naar een deskundig timmerman in Brabant? Zoek dan niet verder en neem contact op met Bouwservice Tim Jacobs.

Timmerman BrabantDé timmerman in Brabant

Ons timmerbedrijf blijft van A tot Z betrokken. Van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering denken wij als deskundig timmerman graag met u mee. Zo kan ons timmerbedrijf uw kozijnen onderhouden om houtrot of schade aan te pakken. Of misschien wilt u de gevel van uw huis weer een frisse look geven. Zowel voor timmerwerk in en om nieuwbouwwoningen als klassieke panden kunt u ons als timmerman inzetten. Wij gaan elke uitdaging voor u aan! Ons timmerbedrijf in Brabant werkt niet alleen snel en flexibel, maar zorgt er ook voor dat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

Renovatie, verbouwing of timmerwerk?

Houtwerk geeft vaak een klassieke uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Daarvoor is wel het juiste onderhoud nodig en een goede timmerman nodig, zodat u vele jaren van het houtwerk kunt blijven genieten. Misschien is dit wel de juiste tijd om uw houtwerk te laten vervangen. Wellicht bent u naar een nieuwe woning in Brabant verhuisd, is er schade opgelopen of bent u een verbouwingsproject gestart. Bouwservice Tim Jacobs helpt u daar graag bij! Het bedrijf heeft alle kennis en kunde in huis om timmerwerk op maat aan te bieden. Ook voor oude, monumentale panden die net wat veeleisender zijn. Niets is voor ons als timmerman te gek!

Timmerwerk op maat

Bouwservice Tim Jacobs staat ook voor u klaar als u een timmerman zoekt die meubels op maat kan maken. Modern, klassiek, strak of landelijk: alles is mogelijk. Wij werken alleen met de allerbeste houtsoorten zodat u van de beste kwaliteit verzekerd bent. Ook voor een houten veranda, vlonder of traprenovatie kunnen wij u in Brabant van dienst zijn. Een nette afwerking van het timmerwerk en zorgvuldige montage staan daarbij centraal. Bekijk hieronder eens een greep uit de mogelijkheden:

  • Kozijnen plaatsen en renoveren
  • Plaatsen van een nieuwe zoldervloer
  • Aanleggen van een dakkappel
  • Muurdoorbraak
  • Verbouwingen
  • Toilet – en badkamerrenovatie

Offerte of meer informatie?

Wellicht is uw interesse gewekt en bent u op zoek naar de beste timmerman in Brabant. Laten we het eens hebben over uw wensen en mogelijkheden! U kunt het bedrijf bereiken op 06-37554897. Graag bespreken wij met u wat wij als timmerman in Brabant voor u kan betekenen!