Tim Jacobs, timmerbedrijf in Boxtel

Wanneer u op zoek bent naar een timmerman in Boxtel is de kans groot dat u de naam Tim Jacobs al eens of meerdere keren hebt horen vallen. Wij zijn een allround bedrijf. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al vele klanten blij gemaakt. U kiest toch ook voor onze timmerman.

Timmerbedrijf Helmond Timmerman Helmond

Allround timmerbedrijf voor verschillende werkzaamheden in Boxtel

Wij zijn een allround bedrijf en wij staan bekend om onze creativiteit. Inmiddels hebben wij een flinke dosis ervaring opgebouwd. Tijdens verbouw- en renovatie werkzaamheden zijn wij op ons best. Typisch timmerwerk kunt u ook heel goed aan ons overlaten. Wij zijn tenslotte uw timmerman. In Boxtel heb ik ook ruime ervaring opgedaan tijdens diverse werkzaamheden. In ons portfolio kunt u ook zien welk timmerwerk wij op onze naam hebben staan. Wij zijn betrouwbaar en zo benaderbaar mogelijk. Door van tevoren duidelijk de verwachtingen af te stemmen op elkaar behalen wij de beste resultaten en de meest tevreden klanten. Inmiddels hebben wij in Boxtel en omgeving al veel tevreden klanten opgespaard. Onze timmerman staat voor u klaar.

Timmerwerk in Boxtel en omgeving

In Boxtel en omgeving hebben wij veel werkervaring opgedaan tijdens diverse werkzaamheden. Hieronder staat een opsomming van divers timmerwerk en verbouwingen die wij hebben uitgevoerd met ons timmerbedrijf. Wanneer u op de punten klikt wordt u door gelinkt naar ons portfolio. U kunt in mijn timmerman portfolio de foto’s van de werkzaamheden in onder andere Boxtel bekijken.

  • Traprenovatie
  • Diverse toiletrenovaties
  • Verbouwingen van een gehele woning
  • Metselwerk
  • Bureau en kast ineen vervaardigd

U kunt hierboven de veelzijdigheid zien die wij te bieden hebben. Mocht u zelf een leuk idee hebben, maar u weet niet hoe het timmerwerk moet uitvoeren neemt u dan contact met ons op. Met ons timmerbedrijf en als timmerman denken wij graag met mee. Wij komen graag bij u langs (in Boxtel of omgeving) om de mogelijkheden eens met u door te nemen.

Timmerman Boxtel Timmerbedrijf Boxtel

Uw timmerwerk uitbesteden? Neem contact op!

Wilt u graag infomeren naar de mogelijkheden van ons timmerbedrijf voor uw klussen in Boxtel? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij zijn dagelijks te bereiken op 06-37554897. Als u liever een berichtje stuurt dan kan dat ook via het contactformulier. Wij zullen ons uiterste best doen om u snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Vooralsnog geldt dat als u op zoek bent naar een timmerman nabij Boxtel wij graag uw timmerman zijn.