De timmerman die goed timmeren kan

U bent op zoek naar een timmerman in Son of in de buurt van Son. Voordat u een vreemde in uw huis laat om het betere timmerwerk te laten doen, wilt u natuurlijk weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Het timmerbedrijf van Tim Jacobs heeft ruime ervaring met verschillende bouw- en verbouwprojecten. Op vakkundige wijze weet dit bedrijf iedere keer weer een goed resultaat neer te zetten. De timmerman met liefde voor het vak, dat is ons bedrijf.

Timmerman SonTimmerwerk voor verbouwingen en renovaties

Op verschillende manieren kunnen wij u van dienst zijn. Bij een grote verbouwing, een kleine verbouwing of een renovatie kan deze timmerman u zeer deskundig voorzien van advies. Ook kunt u het timmerwerk met een gerust hart aan hem overlaten. Wij hebben in Son en omgeving al vele tevreden klanten. Zo hebben wij ook in Son een mooi portfolio opgebouwd.

Diensten van ons timmerbedrijf:

  • Traprenovaties
  • Badkamerrenovaties
  • Verbouwingen van gehele woningen
  • Het aanleggen van een oprit
  • Vervaardigen van een multifunctioneel meubel

U ziet dat onze timmerman een zeer gevarieerd repertoire heeft. Het kan dus geen kwaad om eens te informeren naar de rest van dit repertoire. Kijkt u ook eens naar het portfolio op onze site als u dat nog niet gedaan heeft. Zo krijgt u een mooi kijkje in wat onze timmerman in Son en omgeving heeft gemaakt. Van het kleinste kamertje in huis tot een gehele woning. Dit is wat wij inmiddels al op onze naam hebben staan. Niets is te groot of te klein voor ons. Heeft u een goed idee, maar weet u nog niet goed hoe u die klus moet klaren? U mag gerust altijd even contact opnemen met onze bouwservice.

De timmerman van Son en omstreken

Heeft uw huis in Son of nabij Son binnenkort een verbouwing of renovatie nodig? Wij zijn als timmerman bij uitstek geschikt om deze klus aan uit te besteden. Ons bedrijf staat bekend om onze benaderbare houding en vakkundigheid. Door de ruime ervaring in onder meer timmerwerk en daaraan gelieerde klussen kan deze timmerman u in Son ook zeer goed bijstaan tijdens een verbouwing. Wilt u graag weten wat wij u bieden kunnen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze timmerman. 06-37554897 is het telefoonnummer. Voor een timmerman nabij Son kunt u het best kiezen voor Tim Jacobs.