Timmerwerk is de basis van uw woning

U wilt het timmerwerk van uw woning in Den Bosch niet zomaar aan de eerste de beste timmerman uitbesteden. Groot gelijk, want het timmerwerk vormt de basis van de bouwconstructie van uw woning. Het is belangrijk dat het houtwerk door een vakkundig timmerman onder handen genomen wordt. Voor een goede timmerman in Den Bosch moet u daarom bij Bouwservice Tim Jacobs zijn!

Timmerman Den BoschTimmerbedrijf met moderne technieken

Timmeren is een vak apart. In de middeleeuwen werd het timmerwerk nog volledig handmatig gedaan. De verschillende timmermannen waren aaneengesloten bij een beroepsgroep, ofwel gilde. Een leerling leerde het vak in de praktijk door zijn meester. Hoewel de moderne technieken en gereedschappen het werk een stuk efficiƫnter heeft gemaakt, is en blijft timmeren een ambachtelijk beroep dat om kennis en kunde vraagt. Laat dat nu twee van mijn eigenschappen zijn die ervoor zorgen dat u ook in Den Bosch bij Bouwservice Tim Jacobs aan kunt kloppen wanneer u op zoek bent naar een timmerman.

Uw timmerman in Den Bosch

Geen klus is ons teveel en u kunt ons als deskundig timmerman inzetten bij verschillende projecten. Onderhoud, renovatie, het bouwen van een uitbouw van uw woning in Den Bosch of het vernieuwen van een trappengat. Bouwservice Tim Jacobs staat ook als timmerbedrijf bekend om zijn nette en snelle werkwijze. Van A tot Z blijft het timmerbedrijf bij uw project betrokken en bedenken altijd passende oplossingen. Timmerwerk vraagt om maatwerk en klantgerichtheid staat dan ook hoog in het vaandel. Dit in combinatie met de scherpe tarieven die wij hanteren maken ons tot een geschikte timmerman voor uw woning!

Uw verbouwing of renovatieĀ in goede handen

U kunt timmerman in Den Bosch voor verschillende klussen inschakelen. Hieronder vindt u greep uit het overzicht aan klussen die wij in Den Bosch voor u kunnen uitvoeren:

  • Het realiseren van een aanbouw
  • Indelingen van uw woning in Den Bosch veranderen
  • Bouw van een garage of schuur
  • Loodgieterswerk
  • Vervangin van hang- en sluitwerk
  • Maken van plafonds
  • Laminaatvloer leggen

Meer informatie of een offerte?

Heeft u in Den Bosch een klus waar u een goede timmerman voor zoekt? Neem dan eens contact op met Bouwservice Tim Jacobs. U kunt bellen ons op 06-37554897 of een bericht achterlaten via het online formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw woning of project in Den Bosch te bespreken. Want voor een vakkundig timmerman in Den Bosch moet u bij Bouwservice Tim Jacobs zijn!